Open atelier

Wat is het open atelier?

Je bent graag creatief bezig, maar thuis komt het er niet van. Je wilt graag beeldend  werken vanuit een thema dat je raakt, maar je hebt de materialen niet of je mist net de stok achter de deur om aan de slag te gaan. Je hebt altijd al iets nieuws willen proberen. Je wilt  meer tijd voor jezelf, en bezig zijn zonder iets te moeten, creatief bezig zijn ontspant je , even niet denken, maar doen...............

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je  graag creatief bezig wil zijn. Tijdens het Open atelier is hier tijd en  ruimte voor.

Je vindt het  fijn om individueel te werken in een groep. Je werkt aan je eigen werkstuk, maar wel in een ruimte met anderen in een rustige sfeer.

Je bent welkom om nieuwe technieken te leren, om een eigen thema beeldend uit te werken , of gewoon iets te doen wat je ontspanning geeft.

 

 

Welkom in het Open atelier van Thermiek. Tijd om even stil te staan. Tijd voor je hart en je handen, een adempauze voor je hoofd.

 

IMG_7134

Kosten, inschrijven en overige info

Maandagmiddag vanaf 15 januari 2018, wekelijks van 13.00 - 15.00 uur. Je koopt een 10 rittenkaart van 125 euro. Dit is inclusief, koffie, thee, papier ,verf en klein materiaal.

Groep van  ongeveer 6 personen.

Je kunt zelf aangeven wat je wilt gaan doen. Maar ik kan je ook ideeën aanreiken. Van tijd tot tijd zal ik een nieuw materiaal onder de aandacht brengen en wie het leuk vindt kan daar mee gaan werken.

Geef je op via het contactformulier!

Mogelijkheden waar je aan kunt denken zijn: schilderen en tekenen, klei/ keramiek, speksteen, mozaïek, wolvilt, hout.

 

 

Logo

Creatieve therapie en psychosociale hulpverlening

CONTACT

Dijkgraaf 25
6721 NJ Bennekom   kaart
06 19409078
thermiek@creatievetherapie.net

Contactformulier

OVER THERMIEK

Praktijk voor beeldende creatieve therapie en psychosociale hulpverlening.

Thermiek is een onderdeel van Cross Consult: Praktijk voor coaching, training en managementadvies.