Werkwijze

Individuele therapie

Wanneer je je aanmeldt, is er een intake en kennismakingsgesprek. Je vertelt  wat je hulpvraag is en waar je aan wilt werken.  Een  beknopt verslag hiervan ontvang  je in de vorm van  een behandelovereenkomst met daarin de therapie doelen en de verwachtte duur van de behandeling. We starten met de therapie en na  3 sessies is er een tussenevaluatie  om te checken of de therapie aansluit.

De therapiesessies zijn (twee)wekelijks  een uur. Ongeveer 45 minuten van dit uur, ben je beeldend aan het werk. Bij de  psychosociale hulpverlening heeft het gesprek een grotere rol in de sessies. Meer informatie vind je onder volwassenen .Aanmelden of meer informatie?  Stuur een mail via de pagina contact.

Workshops

Thermiek biedt regelmatig workshops aan. Deze workshops hebben een bezinnend karakter en vormen een moment van stilstaan, bespiegelen, zielzorg.

Vanuit het open atelier zijn er regelmatig workshops, gericht op kennismaken met een nieuw materiaal of techniek.

De workshops worden via facebook en de huis-aan-huisbladen onder de aandacht gebracht. Je kunt je opgeven via het emailadres van deze site. Zie de pagina contact.

 

Logo

Creatieve therapie en psychosociale hulpverlening

CONTACT

Dijkgraaf 25
6721 NJ Bennekom   kaart
06 19409078
thermiek@creatievetherapie.net

Contactformulier

OVER THERMIEK

Praktijk voor beeldende creatieve therapie en psychosociale hulpverlening.

Thermiek is een onderdeel van Cross Consult: Praktijk voor coaching, training en managementadvies.

Thermiek | Creatieve Therapie